Padel Center Mölnlycke

PDL Center distribuerar, etablerar och driver padelanläggningar över hela Skandinavien. De vill att alla ska få möjlighet att utöva denna härliga sport.

Och för att kunna låta Mölnlyckeborna med omnejd utöva den så behövdes det varmvatten till anläggningen som byggdes i Mölnlycke. Vi fick uppgiften tillsammans med andra entreprenader att lösa uppgiften med varmvattenbehovet.

Det skulle räcka till i snitt 28 svettiga padelspelare som vill duscha efter sitt spel per timme. Samtidigt skulle det vara en miljövänlig lösning med hög verkningsgrad, ett neutralt köldmedium och givetvis till låga driftskostnader.

Det vi installerade var ett luft-vattenaggregat, QAHV från Mitsubishi Electric, med en god energiklassificering som är ett perfekt alternativ för fastigheter som har ett stort behov av varmvatten.

PDL Center Mölnlycke har därmed en lösning som minskar driftskostnaderna, möter kraven för F-gasförordningen, ett köldmedium som är regenererad koldioxid, CO2 vilket drar mindre energi och kommer inte behöva lika mycket underhåll.

kylanläggning kyla värme padelcenter mölnlycke
kylanläggning kyla värme padelcenter mölnlycke
projektledare teknisk försäljning karl-johan brink
Karl-Johan Brink
Projektledare och Teknisk försäljning

031-68 57 29
karl-johan.brink@kylkontroll.se

KylKontroll Göteborg AB

E A Rosengrens Gata 15
421 31, Västra Frölunda

031-68 57 20
info@kylkontroll.se

Måndag-Fredag 07:30-16:30
Lunchstängt 11:30-12:30

Fakturaadress:
kylkontroll@pdf.scancloud.se

© Copyright 2020 –  | KylKontroll Göteborg AB | All Rights Reserved