Jobba hos oss

KylKontroll är ett företag inom kyla, värme och service.

KylKontroll är ett företag inom kyla, värme och service.

KylKontroll Göteborg AB är ett företag inom kyla, värme och service. Vi har sedan 1995 installerat och servat våra kunder med kyl- och värmeanläggningar för ett bättre klimat.

Vårt kontor ligger i Västra Frölunda med ca 30 anställda och vår arbetsplats är Göteborg med omnejd. Våra kunder finns inom branscher som fastighet, industri och datacenter.

Vi är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar vilket gör att vi har ett energiskt tempo och hela tiden fokus på kunden. Vi sätter våra medarbetare främst då det är drivkraften i vårt maskineri och vi vill att alla ska ha möjlighet att utvecklas hos oss. Det ger Ett bättre klimat…

Vi är en del av Vestum-familjen, läs mer på www.vestum.se

rekommenderat företag rlicens

VI SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM PROJEKTLEDARE OCH MED TEKNISK FÖRSÄLJNING.


Besitter du förmågan att på ett flexibelt och affärsmannamässigt sätt kunna sälja in och driva projekt från start till mål?

Då har du goda möjligheter att skapa och utveckla din roll här hos oss. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag!

Vad ska du göra?

Du kommer vara med och förvalta och utveckla lösningar och installationer hos våra befintliga kunder samt introducera nya kunder som vill arbeta med oss när det gäller energieffektiva lösningar för miljön och ekonomin.

Du agerar din egen projektledare med fokus på struktur och deltar i byggmöten, samordningsmöten och besiktningar. Du driver frågor mot kund, beställare eller konsulter gällande förändringar i projektet med utgångspunkt från erhållet underlag som till exempel ritningar och beskrivningar där du beräknar och fastställer material och arbetskostnader.

När vi kommer till teknisk försäljning gillar du att bygga relationer, nätverka och vara ute hos våra kunder. Du arbetar aktivt för att bland annat få våra produkter och lösningar föreskrivna i anbud och ramhandlingar.

Internt så har du har projektuppföljning med vår Service- och Installationsledare, kyltekniker och vår VD.  Uppföljning av teknisk försäljning gör du tillsammans med vår VD.


För oss är det viktigt att ha engagerade medarbetare och det får vi bland annat genom att vi hela tiden utbildar internt och externt och att vi alla på KylKontroll delar med oss av kunskap och erfarenheter. Vi ser alltid till helheten, så det är viktigt att alla har det bra även efter arbetstid, mår du bra hemma så mår du också bra på jobbet. Ingen hos oss är förmer än någon annan, VD som kyltekniker eller marknadschef, alla har en viktig roll och därför har vi en platt organisation där vi inte drar oss för att kavla upp ärmarna och hjälpa varandra.

Våra ledord är personliga, engagemang och omtanke, läs mer om dem här.


Vad söker vi?

Vi är kända i branschen för kvalité och innovation och det gör att du som projektledare behöver se problem som en utmaning som ska lösas, vara bra på att planera, ledarförmåga och bra på att kommunicera.

Vi ser att du är social i alla sammanhang, tycker om att jobba självständigt och i grupp.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökande.

Vad är krav?
 • B körkort
 • Svenska och engelska, obehindrat i tal och skrift
 • Kunskaper inom kyl och värmepumpsteknik, antingen att du är självlärd eller har relevant eftergymnasial utbildning inom teknik, t ex som certifierad kyltekniker med mångårig erfarenhet, fastighetsingenjör eller energiingenjör
Vad är meriterande?
 • Kunskap inom automation, styr- och reglerteknik, då våra produkter blir mer och mer uppkopplade med den digitala världen
 • Vana att driva projekt
 • Kunskaper i SDF
 • Kunskaper i Bluebeam
 • Kunskaper i Visio
Vi erbjuder dig
 • Heltidstjänst
 • Lön enligt överenskommelse, ange gärna ditt löneanspråk i ansökan
 • Tjänstebil
 • Arbetstid 07:30-16:30
 • Möjlighet att arbeta hemifrån
 • Utbildningar, internt och externt
 • Bra pension- och sjukförsäkringar
 • Personalförmåner
 • Aktiviteter med kollegor och företag

Så skicka din ansökan till vår VD och tillika Projektledare christer.foleby@kylkontroll.se alternativt till vårt HR isabell.foleby@kylkontroll.se eller ring på 031-68 57 20 för att prata med nån av dem om du har frågor eller funderingar kring tjänsten och rollen.

Sista ansökningsdatum är 2022-10-10.

Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Läs om en av våra medarbetare som berättar om hur det är att arbeta på KylKontroll och hur företaget är som arbetsgivare, Ett enat företag i alla väder.


Du kanske är intresserad av att jobba på KylKontroll?

Då tycker vi att du ska skicka in en spontanansökan till info@kylkontroll.se och berätta mer om dig,

dina kompetenser och erfarenheter.

Vi hanterar dina personuppgifter med försiktighet så du kan känna dig trygg. Läs mer om vår hantering av personuppgifter här.

KylKontroll Göteborg AB

E A Rosengrens Gata 15
421 31, Västra Frölunda

031-68 57 20
info@kylkontroll.se

Måndag-Fredag 07:30-16:30
Lunchstängt 11:30-12:30

Fakturaadress:
kylkontroll@pdf.scancloud.pdf

© Copyright 2020 –  | KylKontroll Göteborg AB | All Rights Reserved
kylkontroll göteborg ab sigill etablerat