Göteborg-Landvetter Airport

Mitt i Skandinavien finns Göteborg-Landvetter Airport. Det är Sveriges näst största & Nordens sjätte största flygplats vilket ägs och drivs av Swedavia.

På flygplatsen finns ett utbud av cirka 90 direktlinjer varav ett 50-tal är reguljära och resterande är charter. Flygplatsen är även en frakthub för interkontinental frakt och målet är dessutom att öka fraktfrekvenserna ytterligare.

Sedan 1972 då flygplatsen byggdes har den byggts om och byggts ut ett antal omgångar. 2020 stod en ny terminalbyggnad klar. Den ska ge resenärer större ytor att vara på vilket ger mer flexibilitet i olika situationer och dessutom bättre reseupplevelser.

Det kräver komfortkyla vilket ger Ett bättre klimat…
Så vi har installerat en energieffektiv lösning med senaste tekniken av Carriers HVAC:s nya varvtalsstyrda skruvkompressor med HFO och lågt GWP-värde. Med den tekniken kan vi flytta energi och i själva verket betyder det att vi flyttar värme ut till flygplanens uppställningsplatser och håller marken uppvärmd vid kalla dagar för en säker flygresa.

2020 blev Göteborg-Landvetter Airport utsedd till Årets fastighetsägare av Sweden Green Building Council. Bland annat genom det arbete som de jobbar med för att nå FN:s globala mål inom hållbarhet och det kräver klimatsmarta lösningar.

landvetter kylanläggning carrier
teknisk försäljning projektledare vd christer foleby kylkontroll
Christer Foleby
VD och Teknisk försäljning

031-68 57 19
christer.foleby@kylkontroll.se

KylKontroll Göteborg AB

E A Rosengrens Gata 15
421 31, Västra Frölunda

031-68 57 20
info@kylkontroll.se

Måndag-Fredag 07:30-16:30
Lunchstängt 11:30-12:30

Fakturaadress:
kylkontroll@pdf.scancloud.se

© Copyright 2020 –  | KylKontroll Göteborg AB | All Rights Reserved