Göteborg-Landvetter Airport

Mitt i Skandinavien finns Göteborg-Landvetter Airport. Det är Sveriges näst största & Nordens sjätte största flygplats som ägs och drivs av Swedavia.

På flygplatsen finns ett utbud av cirka 90 direktlinjer varav ett 50-tal är reguljära och resten charter. Flygplatsen är även en frakthub för interkontinental frakt och målet är att öka fraktfrekvenserna ytterligare.

Sedan 1972 då flygplatsen byggdes har den byggts om och byggts ut i flera omgångar. 2020 stod en ny terminalbyggnad klar. Den ska ge resenärer större ytor att vara på och den ska ge mer flexibilitet i olika situationer och för bättre reseupplevelser.

Bättre reseupplevelser kräver komfortkyla, så även för alla som jobbar där, för Ett bättre klimat…
För att kunna leverera det har vi installerat en energieffektiv lösning med senaste tekniken med Carriers HVAC:s nya varvtalsstyrda skruvkompressor med HFO och lågt GWP-värde. Genom den tekniken kan vi flytta energi och här flyttar vi värme ut till flygplanens uppställningsplatser. Det gör att marken är uppvärmd vid kalla dagar vilket krävs för en säker flygresa.

2020 blev Göteborg-Landvetter Airport utsedd till Årets fastighetsägare av Sweden Green Building Council bland annat för det arbete som de jobbar med att nå FN:s globala mål inom hållbarhet, det kräver klimatsmarta lösningar.

landvetter kylanläggning carrier
teknisk försäljning projektledare göran nylén kylkontroll
Göran Nylén
Projektledare och Teknisk försäljning

0705-77 98 67
goran.nylen@kylkontroll.se

KylKontroll Göteborg AB

E A Rosengrens Gata 15
421 31, Västra Frölunda

031-68 57 20
info@kylkontroll.se

Måndag-Fredag 07:30-16:30
Lunchstängt 11:30-12:30

Fakturaadress:
kylkontroll@pdf.scancloud.pdf

© Copyright 2020 –  | KylKontroll Göteborg AB | All Rights Reserved