Nu i fredags var det dags för vårt ”årliga julbord”.

Då landar vi på Marstrands Havshotell, hela gänget! Med allt som hör till, möjlighet att träffas, prata, skratta, spa:a, äta gott och bara få surra med varandra. Och julmaten väntar vi med till julafton…

I år bjöd vi in föreläsare Gunnar Söderström (på instagram kan du följa honom på @formtoppgunnar) som är naprapat, mental tränare och en helt suverän föreläsare. Han gav oss 100 % och vi fick 10 % i behållning, sicken grej!

Det var peppande, påverkande, rörande och skrattande när Gunnar delade med sig av sina erfarenheter och resor från naprapat till idrottsvärlden där han bland annat har haft uppdrag av det svenska fotbollsförbundet och vikten av att hitta sina mentala mappar för en härlig inställning till livet.

för Ett bättre klimat…